Jag kunde dö för dig men nu är du död för mig men..

 

"Jag kunde dö för dig , men nu är du död för mig , det finns saker jag saknar , typ när vi var nakna . Nu brinner din tavla. Nu ligger dina kläder ute på gatan. Och jag går i dagan , i tröjan du hatar."

Dagens snyggingar!

Klicka på bilden för att komma till deras facebook!

Mobbas inte ..mitt första videoinlägg..

Osminkad..


Sjukt trött..

Hela dagen har jag sovit typ och kollat på high scool musical..;$$ Jag har vart hemma har typ ett hack i pannan. 
Vid 6 kom julia (?) Snart sak jag väll äta och sen duscha lite senare. Plugga lite in för so;n och sen vet jag inte , kanske sätta mig framför tv och dricka Te. Är Kär i Te hihi.
Imorgon ska jag dra till skolan slutar halv 3 , drar direkt till julias skola eller sollentuna centrum och möter henne.
Sen ska vi till väsby och träffa så sjukt söta killar, Viktor och Pontus. Längtar hihi , Som sagt jag och viktor var ju tillsammans för typ 1 år sen , mitt ex,ex,ex,ex. Men ja vi är ju typ på G eller något. Saknar han!
Efter det vid 7 ska vi dansa , vi kommer ha styrketräning , döda mig. Aja nu ska jag och Julia äta Hamburgare.
puss.



Bjuder stort.

vilken Bikini?


Svar på kommentar.


Emelie om Älskar min fina mjukisdress.:
Vart har du köpt den?<3
Svar; Den är från addidas affären i Kista ,kram!

Jag älskar dig Lillebror.


Älskar min fina mjukisdress.


Färgat nu!


Dagens haff!




Denna snygga tjej heter Therese men kallas alltid för Tessi. Hon älskar att spela fotboll och innebandy och hon verkligen älskar det. Hon skulle inte klara sig utan det! Hon gillar killar som är sig själva och absolut inte är någon han egentligen inte är.. hon hatar verkligen sånna.. hon vill att han inte ska vara blyg men inte för på heller. Dom ska kunna verkligen göra allt tillsammans, helt enkelt som bästavänner. Sen ska han vara snäll såklart och inte spela cool framför kompisar när man är med han. Han ska inte häller hålla på med andra tjejer, men får absolut träffa andra tjejer. Hår färg spelar ingen roll. Men han ska gärna se bra ut ändå! Och han måste också tycka det är okej att hon träffar andra killar utan att bli arg eller sur.

Du når hon här.



Han heter jack alexandersson. Han gillar att spela innebandy, vara med kompisar och tjejer.
Han är född 1998.
Han gillar sånna som är sig själva, inte blyga och inte håller på med andra
Han vill att tjejen ska alltid vela vara med en och visa att man är kär offentligt, måste ha en bra personlighet annars så funkar det inte och ha ett förhållane med mig.

Du når han här.


Färga håret svart nu!

Jag pallar inte med mitt fula hår! Jag var i Kista med Mami & Papi Och åt. Trevligt!
Köpte en lila mjukisdress som är från adidas affären , visar bild sen samtidigt som jag visar håret.
Den ska jag ha när jag dansar och så! Vettefan vad ag ska göra ikväll ,plugga lite iaf!
puss.



Arkivbild

Chilldag idag.

Orkar fan inte med någonting. Ska väl be mamma hämta mig så kan hon och jag hyra film och köpa bj.
Sen måste jag nog plugga lite och så. Finns inte så mycket att skriva faktiskt. Puss



HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH


Old enough to know it's wrong, young enough to don't give a fuck.

Vi är hemma nu , vartt och träffat Mathilda och Clara allt hände typ ;o aja Orkar verkligen inte blogga.


Vaken.

Godmorgon , Nu har vi ätit och ska fixa oss typ alldeles strax. Idag ska Jag, Johanna och Julia dra till väsby och vara där , det ska bli roligt. Vet inte när jag kommer hem bloggar nog lite från Julias Iphone då och då Puss.





Dagens Outfit 27/1- 2012

Jeans - Gina tricot - 499 kronor
Tröja - MQ - typ 399 (?)


tjena

Ny profilbild på facebook , gilla/kommentera här!

...


Sometimes when i say " i'm okey" i want someone to look me in the eyes,
hud me tight and say, "i know you're not".
Sometimes when i say " i'm okey" i want someone to look me in the eyes,
hug me tight and say, "i know you're not".

...


Sometimes when i say " i'm okey" i want someone to look me in the eyes,
hud me tight and say, "i know you're not".
Sometimes when i say " i'm okey" i want someone to look me in the eyes,
hug me tight and say, "i know you're not".

2012 whishes


.



Min Kärlek till dig är som rymden , Den tar aldrig slut.


You broke my heart , but i still love you with all the little piece's.

Planer för helgen;

Fredag; Till skolan och sen dra och sova hos min Bitch'
Vi ska nog träna lite och träna dansen och så och sen bara kolla på film.

Lördag; Vakna Sjukt tidigt och Fixa oss och vara i väsby hela dagen och träffa min kompisar. Vi ska även äta, Handla saker och sånt sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra.
Söndag; Vakna tidigt, ut och springa och träna. Ska ju satsa på dansen nu. Sen ska jag kolla om någon följer med på bio , söndagar är ju alltid så jävla piss tråkiga.

Det är mina planer. Så kommer nog inte blogga så mycket eller jo på söndag och fredag men kan ju uppdatera lite från julias iphone när vi rullar runt i väsby. Nu ska jag ta och äta lite och sen kolla på någon film vet inte vilken men ja.. Puss.



Mina åsikter om Mobbning

Det är väldigt hemskt att det ens finns till. Frågan är vem som började med det och hur det har spridit sig i hela världen. Mobbning måste bort men den sprider sig istället snabbare över världen, i skolan, fritiden och över internet.
Det känns ibland som att lärarna i skolan blundar, dom vet vad som händer runt hörnet men dom vill eller vågar inte ta tag i det. Som ensamt offer har man oftast inte modet att stå upp för sig själv. Men har man någon/några vid sin sida som bryr sig och som vågar stå upp för en så blir det lättare. Det är inte alltid i alla fall som offrets vänner rycker in som hjälp och det förstår jag inte att man inte gör. Man hjälper sin vän i nöd. Mobbning är något som förstör. Det förstör självförtroendet medans man blir mobbat men självförtroendet bygger inte alltid upp sig. Man får svårt att lita på andra. Därför bör mobbning stoppas.
Men det är rena skämtet hur skolan löser mobbning i vissa fall. Dom isolerar offret och sen får mobbaren/ mobbarna ibland en utskällning och sen är det glömt. Och mobbarna fortsätter om och om igen. Det är ofta att offrena får byta skola. Men så ställer jag migsjälv frågan. Varför tvingas inte mobbarna till ett ultimatum? Antignen tvingas byta skola eller får EN chans om det händer igen blir man automatiskt flyttad till annan skola, där inte kompisarna finns som står bakom mobbaren, då mobbaren inte längre känner sig trygg nog att våga mobba.
Finns det något annat förslag på hur det kan lösas?
Jag blir så ledsen när man hör när folk berättar att dom blivit mobbade, och dom berättar hur mkt det sitter i.  Vem ger någon annan rätten till att hacka ner på någon annan och trycka ner någon annan. Är det bara för att man har det svårt eller för att man mår bra utav det ?!
Alla vi människor är värda lika mkt, kvittar om man är man eller kvinna, svart eller vit. Lång eller kort. Tjock eller smal !
Det vi utomstående borde bli bättre på är att när vi ser något går vi inte bara förbi utan vi försöker göra något åt saken.
Om någon är ensam på rasten så stirra inte utan fråga om personen vill vara med på det du och dina kompisar gjorde. Folk som stirrar är lika delaktiga som folk som mobbar verbalt eller med våld !
"Bryr du dig inte om andra kommer dom inte bry sig om dig heller"
Tankarna har lagt sig stilla på bloggen och lämnat hjärnan för ett slag !
Det är väldigt hemskt att det ens finns till. Frågan är vem som började med Att mobba andra människor och hur det har spridit sig över hela världen. Mobbning borde inte finnas men istället så sprider den sig snabbare i skolan, internet och massa andra saker.
Det känns som om alla lärare blundar här i världen, Dom vet inte vad som händer runt hörnet , i omklädningsrummen , klassrummen och matsalen men dom vågar eller vill inte ta tag i det. Man blir ju oftast mobbad själv och oftast vågar man inte ta modet och stå upp för sig själva. Men om man har en Bästavän eller flera bra vänner som kan hjälpa henne/honom. Oftast är det vänner som skiter i en när man blir mobbad och inte hjälper men det finns vissa som verkligen vågar ta tag i det. Man hjälper sin vän i nöd. Mobbning är något som förstör. Det förstör självförtroendet medans man blir mobbad men självförtroendet bygger inte alltid upp sig. Man får svårt att lita på andra. Man vill Ta livet av sig om det går för långt. Därför bör mobbning stoppas.
Men det är rena skämtet hur skolan löser mobbning i vissa fall. Dom isolerar offret och sen får mobbaren/ mobbarna ibland en utskällning och sen är det glömt. Och mobbarna fortsätter om och om igen. Det är ofta att offrena får byta skola. Men så ställer jag mig själv frågan. Varför tvingas inte mobbarna till ett sånt straff? Antingenkan dom få tvingas byta skola eller får En ända till chans, om det händer igen blir man automatiskt flyttad till annan skola, där inte kompisarna finns som står bakom mobbaren, då mobbaren inte längre känner sig trygg nog att våga mobba. Man är oftast flera när man mobbar och när man väl lämnar dom så vågar dom inget längre.
Jag blir så ledsen när man hör när folk berättar att dom blivit mobbade, och dom berättar hur mycket det sitter i.  Vem ger någon annan rätten till att hacka ner på någon annan och trycka ner någon annan. Är det bara för att man har det svårt eller för att man mår bra utav det ?! Jag kan lova att man inte mår bra i slutet av det. Tänkom offret tar livet av sig och man vet hela livet att det var äns fel.
Alla vi människor är värda lika mycket, det gör inget om man är man eller kvinna, Lång eller kort. Svart eller vit. Smal eller tjock.
Jag tycker att om man ser någon blir mobbad våga ta i och hjälpa den.
Om någon är ensam på rasten så stirra inte utan fråga om personen vill vara med på det du och dina kompisar gjorde. Folk som stirrar på en kan kännas precis som att bli misshandlad.
"Bryr du dig inte om andra kommer dom inte bry sig om dig heller"
17c8baca38ac11e19e4a12313813ffc0_7_large
Tumblr_lm6zyj99ju1qe1lf4o1_500_large

Nu;


Länkbyte?

Vill du ha länkbyte? Kravet är minst 130 läsare.
Så kontakta mig här eller kommentera!

Ni som gillade!

Niklas Karimizadeh; En av mina bästakompisars Ex , och sen är du ju snäll också!
Niclas Talcott; En kille som Jag träffade i Turkiet , Sjukt söt , snäll och allt sånt där. Hoppas jag får träffa dig igen!
Gabriella Lindberg; En Skit fin tjej som jag började snacka med förra året men har ännu inte träffat dig men Du är så söt och helt enkelt underbar! Önskar vi ses snart , puss på dig hjärtat!
Amanda Solvik; Sjukt fin och söt tjej , har inte träffat och känner inte så bra men vi kan börja lära känna varandra
Felix Svensson; Känner inte så bra men Jag tycker du är snäll iallafall och sen vet jag inte mer.
Simon Wanrop; Söt och en snäll kille och har en sjukt fin flickvän , lycka till! 
Lisa Sodenkamp; Sjukt vacker bästavän och saknar oss, När vi gick i samma dans grupp och allt! När du,jag och Louise var så tajta. Saknar det men vi får ta och träffas snart tycker jag och dessutom finns du alltid där , älskar dig Gumman! Så himla mycket Kärlek och allt det där till dig.
Izabell Barrow; Söt tjej men ändå en tjej jag aldrig snackar med.
Marcus Aicardi; Sjukt snygg och allt men ändå fett desperat.. Men sen är du dryg också ibland men aja Puss!
Mimmi Såklart; En tjej med fett rolig humör och som jag saknar väldigt mycket.
Gustav Rasmussen; Känner inte :/
Sabrina Eklöf; Väldigt vacker flicka och som jag vill träffa!
Özge Baran; Min bästavän , jag kan inte förklara dig med ord , vi har bråkat,skrattat, gråtit, och allt sånt tillsammans. Du är äkta rakt igenom och jag vill bara att du ska vet att jag alltid finns där vad det än gäller , Ska hjälpa dig genom livet och alltid finnas där , Jag älskar dig och kommer alltid göra det!
Jonathan Åhlin; Känner inte typ ;o men Snygg.
Mert Aytekin; Julia Phillips HAFF! Nejmen sjukt snäll även fast att jag inte känner dig men idag var du dum som sa att jag skrämmer dig ;o
Tessi Sjöblom; Oj , dog nyss. Nejmen skit snygg bruuud som jag vill lära känna bättre!
Julia Phillips; Du är jävligt duktig på att skämma ut en och Att prata. Haha dina fördelar.. Nejmen vi har tjafsat , gråtit och verkligen skrattat med varandra men ibland kan du vara jobbig men jag gillar dig endå.
Steffi Stupar; Sjukt fin och som jag har träffat några gånger och hoppas att vi kan ses oftare!





Hemma nu!

Hade ju Dans , först drog jag och julia och åt i Sollentuna centrum och sen tog vi tåget till väsby , mitt hem eller gamla.. vi böt om och hade det funny i omklädningsrummet sen kom alla mina kompisar eller dom jag känt i typ flera år saknat dom som fan! Vi dansade och Ellen och jag hade det roligt och julia med. Julia skämde även ut mig men mest sig. HAAHA! Jag älskar dans jaja kbry.. Har badat ett långt bad nu. duschade , tvättade håret , smörjde in mig och rakade benen men egentligen behövs det inte om det är vinter men jag känner mig äcklig.. Nu ska jag väll ta och göra något? Kanske kolla på film och så! Puss.









Dans i mitt 



Daaaaaaaans!

Omg, Jag älskar att dansa , jag gör bara det! Det är liksom min barndom typ. Började dansa när jag var 3 år.
Har aldrig slutat, har dansat , street, hip pop , ballet , jazz , barndans , discodans. Men dom 3-4 senaste åren har jag hållt mig till streetdance hip pop newstyle. Kommer nog dansa flera år till för jag verkligen älskar det. 
Jag blir glad av att Dansa och gör det ofta hemma ;$$ Sen alla shower som man visar upp för flera hundra pers.
Man får klä ut sig och bara dansa och vara stolt. Okej nu vet alla att jag älskar dans. Jag vill börja på en dansskola i flera år och det var min dröm då jag var liten, men nu känns det som om jag kommer inte ha några vänner där och kommer ha fullt upp med dansen så jag glömmer mina vänner men aa får se hur det blir.




I never stopped loving you, i just stopped showing it

Ska på träning vid 7 i väsby. Jag och Julia dansar ju och även mina gamla klasskompisar dansar där. Rätt så roligt!
Innan träningen ska vi kanske åka till väsby centrum , vem vet? aja trött och sliten är jag också!


Never make someone to your everything, because the day will come when you don't have nothing left

Började dagen med idrott , Alba och Ullis var borta från den lektionen så det var bara jag och Emma.
Rätt så roligt ändå för Emma är ju så klantig när de gäller hinderbannor. Sen hade vi No, Vi byggde broar.
Efter det så hade vi Engelska med en Vikarie som typ dampa, Jag och Alba sa att hon var gravid och skit och han dampa .. sen slutade vi vid halv 12 , mötte Mamma Vid Helenelunds station. Vi skulle dra till väsby och kolla synen på mig men ska dit en annan dag, Handlade lite saker , åt sushi/wook och fikade med mamma , så nästan halva dagen spenderade jag dagen med Mamma , rätt så mys! Nu ska jag Chilla och så,
Puss









Slutar inte!

Ska satsa på bloggen nu! och jag menar det verkligen!

Imorgon drar jag till skolan men måste gå vid 11 något. Ska till en optiker , ska få glasögon och linser. 
buhu.. synd om mig ju :( Aja Ska sova nu puss!

!

Tar bort bloggen nu ;o

Länkbyte- Ida hedbom!

Kolla in denna sjukt snygga tjejs blogg här ni kommer verkligen inte ångra er!

Goddag.

Jag vaknade för 2 timmar sen men orkade inte skriva ett godmorgon inlägg alla vet hur dom blir hela tiden.
Idag ska jag bara vara hemma tror jag , kanske dra med mamma till centrum och handla mat och så annars är det rätt så chill. Just nu ligegr jag här i sängen och slöar nej sitter upp faktiskt, ska gå och koka te och så , puss!

kommentera Gärna..

vad tycker ni att jag ska börja med i bloggen så det blir roligare att läsa? Kommentera så jag vet. Då är ni bäst!
Tillexempel

Foto&Design

Vardag&Tips

Mode&Foto

Vardag&Design

Som det är..



Sova- Eller inte än..

Ska messa lite med Viktor först om han inte somnat , puss!

Nu; Film med Mamma!


If you break my heart, I'll break your playstation, then we will se who cries.

Tumblr_lvujozykhm1qghb5to1_500_large

För alla er som undrar om mig och Lucas.

Vi bråkade jätte mycket och vi båda mådde dåligt över det. Jag tappade känslorna för han men kommer alltid älska han. Vi skilldes åt som vänner och det är ju bra. Vi kommer vara vänner. Så nu vet alla att vi inte är tillsammans längre utan bara vänner. Men jag kommer alltid finnas där för han och lita på han.

Svar på kommentar.

Josefine om Kärlek till dom hära Tjejorna!:
2 frågor:
Är du fortfarande tsm med Lucas??
Har du instagram?? <3 <3

Älskar din blogg <3 <3
Kram:)
Svar ; 
1. Nej vi gjorde slut idag tyvärr kan skriva ett inlägg om det för alla er som undrar.
2. Nej ;$ men ska skaffa när jag får iphone! :)
Tack finis , kram!

Min fina har börjat bloggat igen!

Kolla hennes fina blogg här ,  ni ångrar inte er!

Dagens Köp:


Kärlek till dom hära Tjejorna!

Var hos Alice med Hanna , Vickan , Mimmi och Jessica igår. Vi snackade om allt mellan himmel och jord :')
Dom förstår en verkligen, Men jag var inte så social i början. Jag messade med Viktor och så. Sen Så drog vi ut och tog fullt med bilder, Vickan och dom sprang runt och knacka på dörrar. Sen hoppade jag och vickan på en studsmatta och så kom en gammal gubbe ut , haha! Sen drog Vickan , Hanna och Mimmi hem. Jag och Jessie
sov hos Alice. Vi kollade på filmer men somnade sjukt tidigt. Sen imorse så åt vi frukost och kolalde på olika klipp på youtube och fullt med annat sen var jag tvungen att dra! Är hemma nu och nu ska jag messa lite med Viktor och sen vet inte, kanske snacka tele med han men ja , puss så länge!


Tillbaka babes.

Börjar blogga idag! Fick värsta bloggsuget. Ska fixa med kameran och ladda upp alla bilder från igårkväll och så.
Bloggar mer om igår kväll och så såfort kameran har laddat över bilderna!
Klicka här för att gilla på Facebook.

Bloggpause.

Kommer tillbaka den 25 januari eller tidigare om jag får ett bloggsug , puss!

...

I want a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when hanging up on him, who will stay awake just to watch you sleep. The boy who kisses your forehead. Who wants to show you off the world. Who thinks you're pretty without makeup on. The one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.

Nu ska jag börja igen.

Förlåt vart så mycket på sistonde men nu ska jag börja igen. Kan berätta lite om dom här 2 dagarna.
I förrigår: Alba var hos mig vi lagade mat , fullt med mat och sen kom ullis. När vi hade ätit så gick vi in till mitt rum och där somnade jag och sen vid 8 vaknade jag och alba med och ullis hade gått. Sen drog jag och alba till ica och handlade dricka, Godis och chips. Jag sov hos henne.
Igår: Jag var i skolan. Vi hade Idrott,Matte,No, Engelska och Handledning. Sen efter skolan viste jag inte vad jag skulle göra men tillslut hängde jag och Johanna med Balle ( Alexandra ) och dom. men vi visste inte vem vi skulle va hos men det blev tillslut johanna. Alba stannade kvar med david och vi gick hem till Johanna , vi kolla på trust och Neve say never. Gud jag och Johanna blev helt kära i han. Seriöst dör, så sjukt söt. Kolla bara liksom ..
Min söta

ingen rubrik

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Emilia Linda Felicia Borgs
2. Korrekt ålder? - 13
3. Längd? - 165
4. Vikt? - 41
5. Smeknamn? - Emilis
6. Vart bor du? - Sollentuna lite utanför sthlm
7. Vad gör du på fritiden? - Killen , kompisar , tränar m.m
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? volym i håret , grön jacka , blå/gröna ögon
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? -vet inte
10. Vad är du mest nöjd med? - ögonen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - kan vara lite små dryg
12. Vad vill du jobba som äldre? - Först på ett cafe medans jag utbildar mig sen resefotograf eller designer.
13. Hårfärg? - röd/svart
14. Ögonfärg? - blå/grön
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - nej
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ibland men det är inte så ofta
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - 5-6
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - smink, kläder & håret
19. Någon vana? - kolla fb, mobilen och låsa upp mobilen och sen stänga
20. Lyckotal? - 2 och 10
21. Vad heter din bästa vän? - Johanna Sic, Kathleen Ramos & fler.
22. Hur många nära vänner har du? - Vet inte .. Men några
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nja
24. Vet många personer vem du är? - nja , rättså många.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - ingen aning!
26. När var du senast med någon kompis? - Igår.
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - neeej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - minns inte
29. Vem sov senast hos dig? - Alba

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Har ett
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Äldre eller samma som mig
32. Är du kär? - Ja!
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - det vet jag inte ;$
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Ja
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Vet nt,
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Ganska
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja det är ju klart

 

38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Ja.
39. I din klass? - Ja , har vart det men det känns som om man får mindre tid med den .

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - haha ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - jao
46. Har du pussat någon inför folk? - japp
47. Kysst någon inför folk? - ja
48. Hånglat inför folk? - ja
49. Vem var ditt första hångel? - Sebastian
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1
51. Vem är ditt bästa strul? - venne
52. Och vem är ditt senaste? - Lucas
53. Ditt snyggaste hångel? - vet inte
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? -nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - nej

 

 

57. Hur gammal var du första gången? -
58. Hur gammal vill du vara första gången? - vet inte , beror ju på när det känns bra
59. Blivit dumpad efter sex? -
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - haha när man var liten.
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - nej

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - spindlar

 

63. Har du någon allergi? - ja
64. Vad tänker du på innan du somnar? - den jag tycker om
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - beror på vem det är
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig är ju bäst
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Båda och.
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda såklart
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - vet inte

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -
Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13
75. Vänskap eller förhållande? - Båda
76. Snyggaste killen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen i stan med finast personlighet? - en blandning
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - vettefan HAHHA
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 13+
Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - För en dag ja
81. Isåfall vem då? - vet inte
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? -  Runka hahahha nej vet inte.
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - nej!
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - jaa..
85. Kunna sova ute på vintern? - nej
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja , spanien eller turkiet.
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - nej aldrig!

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej
89. Vad klär du dig i oftast? - jeans och någon tröja
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - ja
91. Klär du dig dyrt? - bror väl på
92. Vad kör du på: venne
Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - ja
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - ja
97. Blivit uppringd? - ja
98. Funnit kärleken? -  ja eller har funnit den innan ;)
99. Kollat på google? - Ja
SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - .Ingen anning 10 min typ ;)

Dagens snyggingar!

Emilia Sundberg
Ellen Tyden
Gabriel Larsson
Lina Nyman
Victor Forslund
Mathias Krig

Länkbyte- Matilda Hallenbring


länkyte


Vaken babys♥

Vaknade nyss , ska kolla på en film och drick te. Vet inte vad jag ska gör idag och om någon vill träffas eller så skriv en kommentar eller kontakta mig på facebook! Men nu ska jag kolla på film , puss alla fina!
Heart-love-thank-you-we-heartit-favim.com-264046_large

just nu;


Dagens snyggingar!

Dennis Elison
Emelie Dagnå
Christoffer Olsson
Marika Meyerhöffer
Oscar Lundmyr
Lisa Sodenkamp

Förlåt!

Först var ju skolan och sen efter den så drog jag och Johanna till silverdalskolan. Pratade med lucas och det var underbart , älskar den killen seriöst. Sen Gick jag med han hem och så var vi med varandra ett tag, Sen drog jag hem satte på datan och sen somnade jag direkt och vaknade 11 på kvällen och då drog jag och träffade johanna. Vi träffade Danielle, Josefin , Anna och Erika lite snabbt. På kvällen såg vi på fredag den 13 och avslutade med En tjej film, Easy A. Jag kunde inte sova så satt uppe och kolla på Valetines day , step up och Remeber me. Remeber me var så jävla sorglig, Handlar om kärlek och mord. Började gråta nästan.. Men sov typ ett tag och vaknade sen somna jag igen och vaknade och sen somna jag.. Har vart och handlat lite nu. Ska snart äta och sen kolla på Chihuahuan från beverly hills 2 med älskade lillesyrran.
Kisses 'E'



- slöjd nu -.-

fyfan , Vi hade ju hemkunskap förra men nu har vi slöjd , åh döda mig hatar det menmen är med johanna så då är allt alltid bra så kommer överleva. Älskar den bruuuuuuuuuden!

aj lav jo

Oj jävlar det är fredag den trettonde.

Kommer säkert hända något fast inte för att jag tror på det men ja.

Drar nu!

Drar till bussen nu. Efter skolan ska jag till silverdal och min mobil är cp så kan inte blogga men ikväll , KANSKE!

Someone like you.

Thights- ?
Kofta - new yorker
Linne - Hm
Kjol-  Hm

Hissar och dissar!

Stora ögon

Seriöst vem gillar inte det och sen lite gröna! Det är sjukt fint , skulle kunna göra vad som helst för att få det. Vill inte ha min kinesögon eller dom är ju rätt okej men jag älskar verkligen stora gröna ögon , fint osminkat också!


Gingers

Man måste bara hissa det! Min kompis har vart ginger och hon var sjukt söt och sen finns det en film som heter ciao bella och gingern där är sjukt snygg och allt. Skulle vilja vara ginger faktiskt!

Fotlänk!

Älskar såna hade 2 stycken i sommras men tog bort dom sen , men gud det är så sjukt snyggt till typ shorts, linne och ett par ballerina skor! Längtar tills sommaren för då ska jag ha fotlänk!
Te
Dricker kanske 4-5 koppar per dag , är typ beronde. Alla mina kompisar förutom Johanna typ hatar Te Men tur att jag har den människan så jag inte är helt forever alone. Men som sagt Te är sjukt gott och speciellt när man har honung istället för socker. Honungen smälter ju skit snabbt också åh älskar verkligen Te.
Showmesomelove_artsy_food_love-4a4a462b448cad4e51e9fa82b0f55cb8_h_large
Falska människor

Ja vad finns det egentligen att säga om det? Alla hatar väll Falska människor. Jag tål verkligen inte dom seriöst.
Usch .. går inte att förklara dom , bara att dom är sjukt vidriga.
Tumblr_lmyfljufdb1qfdwsio1_500_large
Låssas Kärlek

Menar typ som om man blir playad. Kärlek är underbart iallafall riktig så varför slösa bort det på att leka med någon? Tänk att personen kunde få välja vem som helst men tog just den och den leker bara med personen. 
Kärlek är den bästa känslan som finns, Hatar folk som leker med andra. Åh blir sur.. hur kan man kasta bort det?



kommer bli mycket träning!

Dans varje onsdag i 1 timme och 15 min.
Springa 2 km 3-4 gånger i veckan.
20 situps & 10 armhävningar
Friskis och svettis o.s.v
Gå till skolan varje dag och hem och inte ta bussen!

_mg_3943web_152566427_large

Godnatt!

- Ska sov nu så jag kommer upp till skolan imorgon! Fredagar är alltid chill för de är då vi har slöjd, musik, bild och allt sånt. Fast vi slutar 3 ;o men ja sen drar jg till silverdal möter lucas och alla sen ska jag göra andra saker , Kisses 'E'



:/

Ska jag sluta blogga? .. Jag älskar de men det känns som om ingen kollar eller så!

Följ mig!

Snälla följ mig , skulle uppskatta det väligt mycket. Tack alla fina bloggläsare!

Veckans Utmaning!

Kommentera! vad ni vill att jag ska göra , jag gör det på söndag!
Tex. Hälla mjölk i håret ;)

When you smile , I smile!

Johanna Sic , jag älskar dig.

Vågar man?


Dagens haff!

Denna vackra tjej heter Louise , Hon gillar att vara med Kompisar,Shoppa och Fotografera. Hon är 13 år. Hon vill att henns kille ska ha en bra klädstil, vara snäll omtänktssam osv.. bry sej om mej & va snygg magrutor oxå hehe han ska vara snäll mot mej! kunna hålla min hand inför sina kompisar!

Ni når henne på facebook här & ni kan även checka in hennes blogg HÄR om du är intresserad!
Denna söta kille heter Johannes Netzen.Han ääälskar musik.Han sjunger och spelar gitarr. Han är sjukt bra! om du inte har sett/hört Han sjunga så bara sök på hans namn på youtube/google vad vet jag. Han spelar fotboll.Han är 98 alltså 13. Han vill ha en glad och avspänd tjej. En gullig söt tjej som han ler av :$ Bara han gillar henne (o hon gillar han) så kan hon vara hur som helst . Hon ska visa att hon gillar Han liksom ta initiativ att träffas och så. Desutom får hon INTE hålla på med andra.
Intresserad av han? Lägg till han på Facebook här!

Vill du bli dagens haff nästa gång? ;) 
Kontakta mig på facebook eller Kommentera.
Lottar ut en klockan 9 varje kväll.

Hos Julia!

Skolan gick bra idag och allt , jag har börjat plugga och allt igen. Mamma är stolt och det är bra.
På fredag ska man shoppa med Mamma , älskar henne! Är hos Julia. Ehm vi ska mysa , Kolla på film och bara ha det bra. Som bara vi kan! Vi har klätt på hos mjukiskläder och allt.
Saknar Lucas skit mycket seriöst.. Åh älskar den killen men ja.

Kisses 'E'




Godnatt!

Tumblr_lxkgcyldbb1qc57s8o1_500_large


Skola imorgon .. taggad fast nej!

HATAR SKOLAN!

Nu ska jag ta en kopp te och kolla på tv ska försöka lägga mig halv 12 , haha kommer inte lyckas tror jag.
Försökte lägga mig nyss men kan inte. Är så vann att vara uppe länge + att jag är nattmännsika , kbry men min blogg. Mina regler! Ska hämta mitt te nu puss!
Tumblr_lub7x0lq5j1qmevz7o1_500_large

Länkbyte- Narie Turesson!


Nu ; Dejta duschen

Sen välja kläder tills imorgon och allt!

Länkbyten!

Klicka på bilderna!

Dagens snyggingar!

Du når han här!
Du når hon här!
Du når han här!
Du når hon här eller här!
Du når han här!
Du når hon här eller här!

Länkbyten!

Klicka på bilderna!

Vill byta skola , tillbaka till väsby!

Jag saknar allt där , Alla raster och allt. Där var allt perfekt inga som var så dryga eller bitchiga. Saknar den tiden!
Fattar inte att man kan sakna en skola så mycket men mina betyg var som bäst där och alla lärare var underbara saknar dom också.

Sjuk!

Jag hatar att vara sjuk , vill ju till skolan åh döda mig! Vill träffa allt men nej.
/ Kisses 'E'
Tumblr_lltkec7git1qk1gfeo1_500_large

Dagens låt - Adore You - Lil Rain


Glöm inte veckans utmaning

Klick här för att komma till den!

Länkbyte- Sara!

klicka på bilden elller här för att komma till hennes fina blogg!

Länkbyte- Emelie Gustavsson!

Skit söt tjej som bor i väsby med jätte bra blogg! För att komma till hennes blogg klicka på bilden eller här!

Jag är sjukt trött..

Orkar inte skriva nästan men aja , vid 6 ska jag till Stinsen typ med Julia sen så ska vi väll äta på donken där eller något. Just nu är Vanessas kompisar här. Kisses 'E'



Arkivbild'

Kolla ut i Fönstret!


Länkbyte- Fillan Norén!

Hon är sjukt söt och har en egen blogg och en men en kompis! 
Kolla hennes egna här och hennes andra här:*

Känslan av att veta att man kna ligga kvar i sängen..

medans mina syskon drar till skolan! Åh Tycker synd om min yngsta syster som måste gå .. dom andra kan gå :D
Snäll jag är , men hon är så liten och måste upp så här tidigt! Nu ska jag koka lite te och kolla på trassel.

Är med i en tävling hos Alexandra och bli det ni också!

För att vinna ett smycke måste man först välja ett och sen kopiera webbadressen och skicka till henne och sen så ska du skriva att du är med och för att få en bättre chans kan du gilla hennes fanpage och henne bloglovin!

Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg!

Åh så fint!

Ska få detta av Mami så ska inte shoppa kläder på ett tag för dom här är rätt så dyra 1 Mjukisdress i Rosa , 4 kortärmade blusar i alla färger och En Grön Tunika. Allt blir 1155 kronor .. Så kan inte köpa kläder på ett tag.. eller jo men måste ha pengar till sommaren ju! Men Jag ska köpa detta , nöjd iallafall! Kisses 'E'

Godnatt!

Wa_1_always_kiss_me_goodnight_45kr_6colli_large_large

/ Kisses 'E'


Veckans Utmaning!

Jag lottar ut på onsdag och gör det på Torsdag! Så passa på och skriv. T.ex du ska äta en hel matsked mjöl! eller så , men kommentera detta inlägg om ni vill bestämma vad jag ska göra!

Länkbyten!

Läs denna skit söta tjejs blogg nu! Den värkar jätte bra , klicka här eller på bilden
Skit fin tjej som bodde där jag bodde förr, Klicka på bilden för att komma till hennes blogg eller här
Fin tjej som jag brukade vara med förr, vi har ingen kontakt nu men kolla hennes blogg genom att klicka på bilden eller här.
/ Kisses 'E'

Hungrig..

Ska ta något och äta , men måste hoppas på att pappa inte är i köket eller att jag inte ramlar i trappan och väcker hela huset. Det gör jag alltid ;$$ Men nu måste jag äta innan min magekurrar. Kisses 'E'

Tumblr_lxe6p6aldd1r0o04oo1_500_large

Älska 

Länkbyte- Rana Polees!


Klicka på bilden eller här för att komma till denna fina tjejes blogg!
/ Kisses 'E'

Lycklig!

Åh vad jag är glad. Jag hade 318 besökare igår! Älskar verkligen när jag har så här många, hoppas ni stannar! / Kisses 'E'

Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi igen?

/ Kisses 'E'

Länkbyte- Louice cederdstrand

/ Kisses 'E'

Länkbyten!

Sjukt snygg tjej, Läser hennes blogg varje dag. Helt klart värd att läsa!
Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg ;*

Denna söta tjej är min bästavän och hon har en sjukt bra humor seriöst man dör av garv, hon delar med sig av allt i sin blogg , Hon skapade den nyss men följ bloggen här eller så klickar ni på bilden ;*
Denna vackra tjej har jag aldrig träffat men vill! För att komma till henns fina blogg som jag läser Typ 5 gpnger om dagen klicka här eller på bilden!
Läser denna blogg jävligt ofta och hon bloggar skit bra, Kolla hennes blogg här eller så klickar ni på bilden!
Jag läser hennes blogg hela tiden och jag älskar den verkligen. Hon skriver om skit mycket saker och hon är vacker som bara den. Jag älskar denna brud , Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg!
/ Kisses 'E'

Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".

/ Kisses 'E'

Börjar med en sån nu!

Dag 1: Din facebook profilbild med flest "likes".
Dag 2: En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En låt som betyder mycket.
Dag 5: 10 bekännelser om dig.
Dag 6: Bild på en tid du saknar.
Dag 7: En gammal och en ny bild på dig.
Dag 8: En bild från din sommar
Dag 9: En puss eller kram bild på dig och någon.
Dag 10: Några bloggar jag läser
/ Kisses 'E'

Dagens snyggingar!

Philip Davidsson
Emelie Dagnå
Jonathan Gäder
Madelene Svensson
Daniel Tillberg
Jenni Tikkanen
Linus Norell
/ Kisses 'E'

sovit hela dagen..

Förkyld .. Skulle träffat Lucas och sen Julia men det blev inte så.  Ska träffa Julia imorgon och vi ska äta på donken eller subway, myys! På tisdag börjar skolan igen och efter den ska jag träffa lucas! Saknar han enormt mycket.
/ Kisses 'E'


haahhahahahahahahahhaaahahah!


Emilia's tips till er!

Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av dom som Torkar ditt hår genom att gnugga med handduken? Testa att ta en Borste eller kam och borsta lätt i mot handduken , tro mig det sliter mindre

2 Snabb volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

3.Mjukt och glans
Vill du ha mer glans och göra det mjukt på samma gång? Ta ca 3 ägggulor ( beronde på hårets längd)
och ca 1.5 msk olivolja, blanda och sedan massera in i fuktigt hår, ha gärna en varm och fuktig handduk om håret i ca 30 min , skölj.

Nu;


Länkbyte- Kassandra Ahlby

Klicka på bilden för att komma till denna fina tjejs blogg!
Ni ångrar er verkligen inte.

...


Jag föddes tung, lever ung, dör som kung ♥

Ni kan mitt namn men inte min historia.

Godmorgon!

Idag ska jag träffa Kathleen , Christoffer , Jessica , Hanna och Laura. Saknat dom Speciellt Laura, Hanna och Jessie. Men jag ska träffa dom runt 1 och Laura var så gullig och bah; Emilia kan du möta mig någontans innan! Hon ville inte gå dit själv , gull! Kommer hem ikväll kanske. Kanske sover hos någon med Hanna ,Jessie , och katta får se. Är skit trött och Så efter allt som hände igår.. Har inte sovit något har bara tänkt på han , han och han. Jaja nu ska jag ta och skriva till Laura och sen fixa mig,puss!


Dagens snyggingar!

Johannes Callderyd
Lucas Backman
Basse Andreasson
Nora Hedin
Kathleen Ramos
Josefin Hansson

Jag kommer alltid Älska dig lucas för vad som än händer!

Hänt fullt med skit, Ni kanske mäker vad som har hänt. Rubriken säger allt. Idag har jag vart hos alba. Skulle 
sovit över med Hon , olivia och fullt med andra men mådde seriöst skit som dom kanske såg.
Har aldrig kunna gråta riktigt utan fått tårar men skrattat. Idag var första gången i mitt liv jag grät på riktigt.
Ska inte sitta här och deppa.

Imorgon Ska jag kanke träffa folk vet inte vilka , måste prata om allt som hänt.
Kanske ska fråga mamma om hon vill gå på bio , Älskar henne&Älskar att vara med henne.
Att umgås med Mamma när man mår som sämst är bäst! Mamma Fixar te till mig just nu.
Sen ska hon och jag kolla på film. Nu ska jag vara soicial på Facebook ,puss!

vilken färg ska jag ta?

Ska färga håret men vet inte om jag ska ha rött eller rödbrun.. Snälla hjälp mig!

Lycka!

Ska träffa Kille Idag och det kallar jag lycka har inte träffat han på typ 2-3 veckor. Saknar han rejält.
Jag är lycklig, och allt. Jag är verkligen glad över att jag har kille och snart har vi vart tillsammans i 3 månader.
Jag Är Lycklig och allt , vet att jag är töntig men kbry. Min blogg och min regler , puss!



godnatt.

-

Okej, ska börja blogga igen och fixa tidinställda och skit


Mår skit. Kommer inte blogga!

vill inte förlora dig..

Mår skit. Kommer inte blogga!

vill inte förlora dig..

- 2 Januari 2012

 



 


Jag gillar dig!


Du gör mig knäsvag


Vi kan inte sova, vill ha glass!


FÖRLÅT!

Igår på morgonen smög Jag,Alba och Erika ut. Klockan var typ halv 6 på morgonen. Vi träffade Daniel, Andreas och Calle. Erika och jag var flummiga och allt sen vid 6 var dom tvungna att dra men vi följde med dom ner till Edsviken för vi ville inte gå in.Sen när vi kom hem till calle följde vi med dom in och snackade sen helt plötsligt drog erika. Jag var rädd för att hon skulle bli våldtagen eller något. Sen så frös jag och allt så Andreas la sig vid mig, myyys!
Vi somnade och vaknade tre gånger .. Sen så kom vi hem till alba vid 1 och sen så sov vi ända fram till 9 på kvällen.. Hennes pappa drog och handlade donken till oss och sen kom Julia och vi har kollat på film och allt. Nu sitter jag och julia och Kollar på saker!

Svar på frågestunden del 2

Beatrice om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Med vilket pogram rediskerar du bilder?
Svar; Det är olika men picnik sen så har jag ett pogram på mobilen som heter color touch ,puss!


Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Vad har du för mascara ! måste få veta det nu måste bara för mig !!! <33
Svar; Har 4 stycken den första vet jag inte vad den heter men den är rosa och blå och är från maybeline newyork! Den andra är silvrig från loreal paris! Den tredje heter luminelle mascara ultra volume! den fjärde någonting med million lashes , guldig och svart!

johanna ^^ om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1 vad andvänder du för smink ink. mascara?
2.hur lyckas man bli som du?
3.vart bor du?
4.hur beter du dig för att få killar :$?
Svar;
1. fondation , concelar , puder , mascar , eyelineribland vit eller brun ögonskugga.
2.hur menar du? Jag vet inte iaf...
3. I stockholm sollentuna.
4.Är mig själv och är inte så blyg.

Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
dricker du? röker?
Svar;
nej på båda


Victoria om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1. Varför började du blogga? 
2. Tycker du att det är kul ?
3. Vad är det bästa med din kille ? 
Saknar dig bebis <3
Svar;
1. För att mina kompisar sa att jag skulle börja eller johanna och emma!
2.Jag tycker det är jätte roligt
3. Allt!
Saknar dig med!<3

Ellen om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Hej snygging! ;*

1.kan du lägga upp video när du sjunger, du e grym! 
2.Vad är det längsta du har gått med någon? 
3.Hur många läsare har du? 
4.Gillar du mig? För jag älskar dig! 
Puss, saknar dig! ;* <333
Svar;
1. Kanske , tack gumman!
2. Legat i sängen och strulat.
3. mellan 200-250
4.Jag älskar dig ellen!
Saknar dig med!
31 December, 12:51
Sanna w om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.Hur många läsare har du ?
2.vilket är ditt längsta och bästa förhållande ?
3.din favorit blogg och varför ?
4.bh storlek ?
5.vart bodde du innan du flytta till sollentuna ?
6.Din bästa kompis på helenelund ?
7.du sa att Alba dissade dej ganska mycket förut , varför är du med henne då ? kanske har 8.missförståt något så bli inte arg :)
9.tycker du själv att du ser bra ut ?
Kram snygging <33:**
Svar;
1. 200-250.
2.Med lucas.
3. johannas och Albas.
4. 75A eller 70B
5. Upplandsväsby
6. Johanna sic
7. vet inte
8.  nej
Kram,
31 December, 00:12
Ella om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
hur gammla är dina syskon?:)
varför ja du med Moa?:)
Svar;
Casper är 1,5
Tilda 6 snart 7
Vanessa 10 snart 11
Kevin 11 snart 12

Jag vet inte




28 D

Världens finaste vänner!

Klicka på Bilden för att komma till deras fina blogg!

Rött läppstift.


Svar på frågestunden del 1

Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.Vad har du för bh storlek?
2.Vad har du för klädstorlek?
3.E du rik?
4.E dina föräldrar skilda?

Din blogg äger! 
Puss och kram!
Svar;
1. 75A och 70B i vissa.
2. 152 eller XS.
3. Nej Verkligen inte..
4. Nej :D
Tack sötan!



Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Cola eller fanta
chips eller glass
cyckel eller moppe
cigarett eller snus
iphone eller ipad
sommar eller vinter
höst eller vår 
söt eller snygg
singel eller förhållande
rik och olycklig eller fattig och lycklig
tv eller dator
en bästa vän eller många nära vänner
pepparkakor eller lussebullar
rosa eller röd
hund eller katt
blondin eller brunett
facebook eller twitter
skype eller msn
pasta eller ris
salt eller surt
snö eller regn

Vem är din bästa vän?
Tycker du att du är söt?
Hur länge har ditt längsta förhållande varit?
Går du på någon sport?
BH storlek?

Svar;
1.Cola
2.Glass
3.moppe
4.Cigg
5.Iphone
6.sommar
7.Höst
8.Snygg
9.Förhållande
10. Fattig och lycklig
11.dator
12.en bästavän!
13.pepparkakor
14.röd
15.hund
16.brunett
17. Facebook
18. Skype
19.Pasta
20.Salt
21.Snö

22.Många men hade en men vi har glidit isär .. Alba!
23. Nej
24. 2 år..
25.Dans
26. 75A eller 70B i vissa.

Kram!

Julia Östberg om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.var handlar du oftast dina kläder?
2.gillar du jordgubbar?
3.hur länge har du varit tsm med lucas?
4.varför är du så sööt? <3
Svar;
1. Gina , Hm , Cubus,newyorker , bikbok och massor fler!
2. ÄLSKAR!
3. 3 månader den 9 januari :D
4. är inte det? ;o

Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.Skulle du kunna bli av med oskulden med Lucas?
2.Vilken skola går du i?
3.Hur kan du va så snygg!? , vill se ut som du ..
Svar;
1. Ja..
2. HLD , Helnelundsskolan
3.är inte det men tack sötnos ;*


Aik äger om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.är du oskuld?
2.Hur många gånger har du varit ihop med nån?
Svar;
1. ja
2.oj vet inte


Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Har du förlorat några väldigt nära vänner som du skulle vilja ha tillbaka? I så fall, vad heter dom? :)
svar; 
Har inte direkt förlorat dom men träffar inte dom längre , Josefin , Ronja , melisa , Evelina , Tilda , Silvana och Mathilda.

Ronjaaaaaaom FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.Gillar du Justin Bieber?
2.Vad heter dina bästavänenr?
3.Vilken skola går du i?
Puss!
Svar;
1. JAAAAAAAA!
2. Har många och en av dom alla är du :*
3.HLD , helenelundsskolan

alva om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Var gör du dina textskyltar? :)
Svar; Pixlr <---- Klicka


Alice Jarnbring om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.Färg på tandborste?
2.Hur många syskon har du?
3.Varför är du så sjukt söt!? 
Puss :*<3
Svar;
1. Roooooosa
2. 4 .. ;s
3. Jag? årets skämt , du är alice!


tycker du att de är kul att vara i ditt "gäng" som du är med i skolan? <3
svar;
Jaaaa :)


Julia Phillips om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Varför har vi så bra humor Rödluvan ? :')
svar; Jag vet faktiskt inte ;o men det är bra ;* pippitotta


carroooooooooooom FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
hej sötnos :*
1. gillar du lucccas fortfarande?
2. har du rökt
3. e du en katt?
4. varför e du inte koncentrerad på lektionerrna??
5. har du fått din mini gris än?
6. E du nöjd me dig själv
7. vad får du i månadspeng?
8. tycke du jag är långtråkigt?
9. har du 8:a vänner? ;O
10. älska du mig? för jag älskar dig :*
puss!
Svar ; hej sötan :**
1.Det är ju klart! mer än allt ;)
2.Ja tyvärr..
3. nej ..
4. För att jag vet inte men ska satsa detta år!!
5. Nej :(
6. Verkligen inte.. kanske bara ögonen
7. 2000 ..;$
8.NEJDÅ!
9.Mera :*
10. ÄLSKAR DIG BABY!!<3<3


Linnea thun om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
är jag fin, Vad har du gjort med lucas?:)<33
Svar ; Ja du är jätte fin!
Strulat.. <3


Agnes om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Är du 98 eller 97:a?:)
Svar ; 98.. :/


Anonym om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Vad gjorde ni när du sov hos Lucas?
Svar; Vi strulade i hans säng och myste.
IP: 81.232.2.179

becca om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
1.hur vill du att den perfekta bloggen ska vara?
2.varför gillar du att blogga?
3.varför är du så fin? ;)
puss på dig sötnos :*
saknar dig<33
Svar;
1.vet inte :o
2.För att få skriva av sig och fixa och så sen är det ju roligt :D
3. är inte det , du är! Saknar dig med.


shahab danshevar om FRÅGA PÅ ÄR 100% ärlig!:
Är du oskuld?
Vill du ligga med mig?
Svar:
1. Ja..
2. Nej!

bio ikväll..

Emma har kommit och vi har ätit frukost. Vi åt vid fyra .. haha. Hanna kommer snart och Jag och johanna ska Fixa oss snart! Ska på bio ikväll med Alba , saknar henne grovt mycket. Får se vad som händer sen kanske sover hos Alba. Skolan börjar ju snart och ska ta skolan på allvar får se hur det går,puss

Godmorgon.

Vaknade nyss , slösat bort hela dagen typ jag vet. Vi ska snart gå ner och äta, sen kommer emma.
Idag tänkte vi shoppa men det gick ju bra? Vaknade nyss typ och det så vi kommer inte det.
Kanske går på bio med alba senare ikväll få se hur det blir. Tror det blir så ska snacka med Mami..
Men nu ska jag ringa Mamma , puss!








Godnatt!

Ska inte sova än , men orkar inte blogga mer faktikskt puss!

Måste fyllas i


@Julia's place

Först var vi vid helnelund och handlade sen tog vi tåget till sollentuna centrum och handlade chokladpudding och chips. Sen Så typ drog vi till bussen och väntade.  Frös ihjäl förfan, sen gick vi från amorinavägen. Nu ska jag göra andra saker , bloggar sen!

-Ändrade till lackthights.


Svar på kommentar.

.! om Ny design , tack johanna!:
Var har du köpt tröjan som du har på look 1 på inlägget som heter Ni får välja , nyårsklädsel!....? <3333

svar ; den finns på ginatricot för 99 kronor tror att den finns kvar. Hoppas du fick svaret du ville!

<3



mys outfit så länge..

Byter när jag ska bort till julia

Ny design , tack johanna!

vad tycker ni?
Tycker den blev sjukt snygg åh älskar den tack johanna verkligen.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

DEN HÄR BLOGGPOSTEN INNEHÅLLER NÖTKRÄM

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop.







2012

Som sagt nu är det 2012 känns lite konstigt att man kommer träffa sin kille försen år 2012.
Nys var det ju 2011 och sen poff 2012. Jag var sjuk på nyår , jätte roligt!
Jag vaknade nyss och är hungrig men vill inte gå ner. Mamma har fått ett hack i näsan så vill inte gå ner för det är blod. Aja nu ska jag kolla på en film eller något.

Gott nytt år everybody!


RSS 2.0